facebook tracking
Avdelning

Internationella projekt

Connect

Våra projekt stöttar utvecklingen i utsatta regioner i världen genom teknik och ingenjörskunnande. Vi utgår ifrån de utmaningar och behov som våra lokala partnerorganisationer identifierat och bidrar till att tekniklösningar och kunnande etableras hos målgruppen. Vanligt förekommande är projekt om vatten, småskaliga energisystem och IT. Att delta i ett projekt är både lärorikt, spännande och utmanande. Det ger inblick och förståelse för omvärlden på ett sätt som en semester-resa eller en dokumentärfilm inte kan mäta sig med. Det ger unika erfarenheter och nätverk, och framförallt är det fantastiskt roligt. En betydande del av projektens arbete genomförs ifrån Sverige, så deltagande i ett projekt-team innebär nödvändigtvis inte utlandsvistelse.

Våra volontärprojekt arbetar efter en centralt kvalitetssäkrad projektprocess och följs upp kontinuerligt av våra projektsamordnare. Kontakta oss med frågor om projektverksamheten, ideer till projekt eller sök deltagarskap i ett volontärprojekt här nedan.

Projektdeltagare och projektsamordnare

Våra projekt arbetar efter en centralt kvalitetssäkrad projektprocess och följs upp kontinuerligt av våra projektsamordnare. Kontakta oss med frågor om projektverksamheten, ideer till projekt eller sök deltagarskap i ett projekt här nedan.

Tillsammans förändrar vi

Ingenjörer utan gränsers medlemskap och nätverk inkluderar studerande, yrkesverksamma och seniorer. Vi är ingenjörer, arkitekter, naturvetare, pedagoger, hantverkare, vårdpersonal, administratörer och många andra. Du kan vara aktiv i projekt, i verksamheten eller passivt stödjande. Vi samarbetar med tekniska högskolor och universitet, med organisationer och näringslivet.

Already working at Ingenjörer utan gränser?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@ingenjorerutangranser.se
Teamtailor

Career site by Teamtailor