facebook tracking

När jag gick med i ingenjörer utan gränser hösten 2013 så hade jag precis avslutat min första riktiga engagemang inom studentlivet och på allvar fått upp ögonen för hur mycket man får ut av att engagera sig idéellt. Det var också första gången jag hörde talas om Ingenjörer utan gränser och jag bestämde mig direkt för att jag ville vara en del av organisationen.

Med ett starkt intresse för att knyta kontakter och en stark vilja att ta ansvar föll det sig naturligt att jag blev en del av det som utvecklades till finansieringsutskottet. Finansieringsutskottets funktion har varit att hitta sätt att finansiera vår lokala verksamhet samt att knyta värdefulla kontakter med externa parter. Sedan våren 2014 till våren 2015 har jag suttit som finansieringsansvarig och tillsammans med ett gäng fantastiskt duktiga och drivna medstudenter i vår lokala ledningsgrupp har jag fått vara med om att forma vår organisation.

Idag (fr. våren 2015) sitter jag som gruppledare för studentgruppen vid LTH i Lund. Jag trivs fantastiskt bra med att få vara en del av en verksamhet som verkligen gör skillnad för så många människor och jag ser med glädje fram emot att få ta mig an nya uppgifter vad gäller att utveckla den lokala verksamheten vidare. Inte minst ser jag fram emot att få se fler få upp ögonen för vår organisation här i skåne.

Min personliga drivkraft är att man alltid kan göra något bra ännu lite bättre! 

Jag känner såklart starkt för att hjälpa andra människor och att bidra till en bättre omvärld - något som jag vågar säga att alla inom organisationen har gemensamt.

Utanför mitt engagemang inom Ingenjörer utan gränser läser jag mitt 3:e år till Civilingenjör inom Information- & kommunikationsteknik på Lunds tekniska högskola.

lukas.leander@ingenjorerutangranser.se

0708-34 22 28

Jobbar du redan på Ingenjörer utan gränser?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@ingenjorerutangranser.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor