facebook tracking

Som projektledare ger jag projektgruppen de förutsättningar som krävs för att projektet ska verkställas. Jag har regelbunden kontakt med partners utomlands och håller gruppen uppdaterad. Jag fördelar arbete inom projektet och ser till att arbetet utförs enligt projektplanen.  

Denna roll har både varit givande och krävande från min sida. Det bästa med rollen är att arbetet bakom projektet leder till ett fysiskt resultat. Vi har byggt en vattentank med ett vattenreningssystem för ett hälsocenter i nordvästra Uganda. Detta projekt har bidragit till förbättring av levnadsstandarden för många människor. Just detta motiverar mig till att fortsätta med volontärarbete och att förenkla vardagen för behövande genom teknik och ingenjörkunnande.  

Jag har generellt ett stort intresse för byggteknik och valde att arbeta just med ett vattentanksprojekt för att det är byggrelaterat, men också för att bristen på rent vatten är ett av största hälsoproblemen i världen. Jag hoppas att allt fler engagerar sig i Ingenjörer utan gränser så att vi tillsammans kan bidra till en bättre framtid.

water.lead@ingenjorerutangranser.se

Jobbar du redan på Ingenjörer utan gränser?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@ingenjorerutangranser.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor